Fostul adjunct al Poliției Olt, comisarul șef Nicolae Alexe, audiat în cazul Caracal

Sursa foto: romaniatv.net

Fostul adjunct al șefului IPJ Olt, Nicolae Alexe, este audiat miercuri de superiori în legătură cu evenimentele din ziua morții Alexandrei Măceșeanu.

În urma declarațiilor de marți ale lui Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, miercuri au început audierile fostului adjunct al șefului IPJ Olt, Nicoale Alexe, cel care i-a cerut ajutor interlopului Remus Rădoi, în timp ce aștepta în fața porții lui Gheorghe Dincă.

Marcel Vela ceruse marți, în direct la România TV, măsuri drastice și imediate.

“Adjunctul Alexa Nicolae a revenit la serviciu săptămâna trecută și este programat, citat pentru miercuri, la consiliul de disciplină. El este cercetat disciplinar și conform statutului polițistului și al tuturor sesizărilor care s-au făcut cu privire la ceea ce s-a întâmplat în 24 iulie, este cercetat cu privire la toate aspectele”.

Pe lângă Alexe, mai urmează și cercetarea adjunctului Sârbu și a sefului Investigațiilor Criminale, Constantin Pistol, dar aceștia doi se află în concediu medical și cercetarea disciplinară le este suspendată, fapt ce i se pare ciudat ministrului Vela.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here