Trupul neînsufleţit al jurnalistei Cristina Ţopescu, depus la capela Cimitirului Bellu

Trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu a fost ridicat astăzi de la IML şi depus la capela Cimitirului Bellu. Ancheta continuă în cazul morţii jurnalistei, iar procurorii aşteaptă rezultatele analizelor toxicologice.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al jurnalistei Cristina Ţopescu a fost depus miercuri la capela Cimitirului Şerban Vodă (Bellu). Ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Bârzeşti.

“Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14:00. Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Familia îndurerată. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele”, este mesajul transmis de familia Cristinei Țopescu.

Jurnalista Cristina Ţopescu, în vârstă de 59 de ani, a fost găsită duminică decedată în locuinţa sa din Otopeni.

Medicii legiști au stabilit ziua și ora morții Cristinei Ţopescu. Aceasta s-a stins imediat după Crăciun, seara. Primele rezultate ale necropsiei arată că în stomacul Cristinei Ţopescu s-a găsit un cocktail puternic de medicamente, un analgezic puternic şi un antidepresiv. În același timp, inima vedetei de televiziune a fost prelevrată pentru analize, anunţă România TV.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here