Avarie majoră în București. Zeci de blocuri nu au apă caldă și căldură

Avarie majoră în București! Sute de blocuri din sectoarele 4, 5 și 6 nu au, vineri, apă caldă sau căldură.  Printre instituțiile afectate sunt și Tribunalul București de pe Splaiul Independenței, Curtea de Apel, dar și Ministerul Justiției. Potrivit Termoenergetica, rețeaua funcționează sub parametri normali. Situația se va rezolva până în seara de vineri, au asigurat cei de la compania municipală.

Nu este singura problemă din acest an. În urmă cu două zile, o altă avarie a afectat zeci de blocuri din sectorul 5.

Peste 500 de blocuri din sectorul 5 au apă și căldură sub parametri normali, în timp ce zeci de blocuri din același sector al Capitalei nu au avut, miercuri, deloc apă și căldură.

Acest lucru s-a întâmplat din cauza unor avarii la conducte.

Alexandru Burghiu, director Termoenegetica, a declarat la Realitatea PLUS, a confirmat avaria și a spus că „este o functionare sub parametri generata de o problemă in zona Palatului Cotroceni. Ni s a permis accesul, am intervenit iar în cursul acestei dupa amieze va fi rezolvat. Nu este  sistat agentul termic, concret vine mai putina caldura decat ar fi in mod normal. Problema a apărut aseară (joi – n.red.), aveam nevoie de acordul celor de la Palatul Cotroceni, l-am obținut la prânz (vineri – n.red.) ca să putem intra. Se intervine, se va izola si starea de normalitate va reveni”.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here