Un columbian riscă închisoarea după ce a vrut să scape de căsătorie

Un bărbat trecut de prima tinerețe şi-a înscenat răpirea pentru a scăpa de căsătorie. Nu este prima oară când un columbian alege această strategie. Incidentul a mobilizat un număr impresionant de forțe de ordine în oraşul Pitalito din sudul Columbiei. El riscă acum 6 ani de închisoare pentru falsă răpire.

Aceştia au povestit că doi bărbaţi înarmaţi au sosit pe motociclete şi l-au răpit pe mire cu câteva ore înainte de nuntă.

Poliţia a lansat o operaţiune de urmărire şi a închis ieşirile rutiere din oraş. Forţele de ordine l-au găsit pe mire într-o locuinţă aparţinând unei rude a acestuia, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei pentru postul de televiziune Caracol.

Prietenii care au denunţat falsa răpire au recunoscut că au minţit ca să-l ajute pe bărbat, care “nu dorea să aibă de-a face cu căsătoria”, a relatat cotidianul El Tiempo.

Este a doua tentativă a bărbatului de a scăpa de căsătorie punându-şi în scenă răpirea.

Bărbatul nu a scăpat de punerea sub acuzare. Inițial, polițiștii au hotărât să nu îl pună sub acuzare penală, însă după 24 de ore s-au răzgândit. Astfel că bărbatul riscă să primească 6 ani de închisoare, scrie El Tiempo.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here