Alertă, sâmbătă seară, în Slatina, unde o fetiță de șapte ani s-a aflat în pericol. Ce s-a întâmplat/ FOTO

Mobilizare generală a pompierilor din Slatina, sâmbătă aseară, după ce o femeie a cerut ajutor la 112 pentru fetița ei de șapte ani, rămasă blocată în apartamentul lor de la etajul patru, împreună cu un cățel. Mama fetiței era îngrijorată că lăsase aragazul în funcțiune, cu o oală de mâncare pe foc. 

În câteva minute o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o autospecială pentru descarcerare au ajuns la blocul situat pe strada Cuza Vodă din Slatina.

Cu ajutorul autospecialei pentru intervenție și salvare de la înălțime, salvatorii au escaladat geamul balconului aflat la etajul patru și au reușit să pătrundă în locuință.

„Fetița și cățelul erau în afara oricărui pericol și aragazul a fost oprit la momentul potrivit”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Din fericire, fetița a fost găsită teafără de salvatori

Pompierii le reamintesc oamenilor că trebuie să fie tot timpul foarte atenți ca să nu pună viața copiilor în pericol.

„Reamintim cetățenilor că siguranța copiilor trebuie să reprezinte o prioritate pentru fiecare familie, aceștia fiind o categorie vulnerabilă”, a precizat Alin Băsășteanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here