Copil de 12 ani, ucis pentru o consolă video. Băiatul a fost înjunghiat de 12 ori! Agresorul, un copil de 14 ani

Un băieţel în vârstă de doar 12 ani din oraşul Orhei, Republica Moldova, a fost jefuit şi apoi ucis, totul pentru o consolă video. Agresorul băiatului este tot un minor, în vârstă de 14 ani.

Iniţial, copilul în vârstă de 14 ani a declarat anchetatorilor faptul că ar fi recurs la acest gest extrem deoarece victima ar fi întreţinut relaţii sexuale cu verişoara sa. După care, acesta a mărturisit că l-a ucis pe băiatul în vârstă de 12 ani pentru a-i fura o consolă de jocuri video.

Conform autorităţilor, victima i-ar fi împrumutat acum o perioadă de timp platforma pentru jocuri XBOX, iar agresorul a refuzat să o predea. Pe parcursul unei zile, agresorul a urmărit victima cu scopul de a-i întoarce bunul, însă ulterior a ucis-o cu sânge şi a abandonat cadavrul.

„Victima i-a dat cu împrumut, mai demult, făptașului o platformă pentru jocuri XBOX, iar acesta refuza să i-o întoarcă. Pe parcursul zilei suspectul a ademenit victima pe teritoriul construcției pentru a-i întoarce bunul, însă a ucis-o cu sânge rece și a abandonat cadavrul. Platforma a fost ridicată astăzi de către polițiști din locuința suspectului”, a spus o sursă sub protecția anonimatului, potrivit presei de la Chișinău.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 18 ianuarie, însă fapta adolescentului a fost descoperită abia a doua zi, în momentul în care adolescentul a încercat să ascundă cadavrul. Acesta a fost denunţat de către mătuşa sa.

Potrivit medicilor legişti, victima a fost înjunghiată de 12 ori cu un cuţit de bucătărie.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here