Falsul chirurg estetician Matteo Politi, trimis în judecată la aproape un an de la descoperirea cazului

Falsul chirurg estetician Matteo Politi a fost trimis în judecată, în stare de libertate, pentru exercitarea fară drept a unei profesii, înşelăciune, participaţie improprie la fals intelectual.

”Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus trimiterea in judecată, în stare de libertate, a unui inculpat, cetăţean străin, pentru săvârşirii infracţiunii de exercitare fară drept a unei profesii sau activităţi în formă continuată, prev. de art. 348 Cod penal rap. la art. 393 alin. 1 din Legea 95/2006, cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal, a unei infracţiuni de înşelăciune în formă continuată, prev. de art. 244 alin. 1 şi 2 Cod penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal (9 acte materiale), unei infracţiuni de înşelăciune, prev. de art. 244 alin. 1 şi 2 Cod penal, unei infracţiuni de instigare mediată la fals intelectual, prev. de art. 47 Cod penal rap. la art. 321 Cod penal şi unei infracţiuni de participaţie improprie la fals intelectual, prev. de art. 52 alin. 3 Cod penal, rap. la art. 321 Cod penal, sub forma instigării mediate, toate cinci cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal”, anunţă Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, conform news.ro.

Las Pildoras De Mi Novio (My Boyfriend’s Meds) (US Trailer 1)

Conform rechizitoriului, ”în perioada martie 2018 – 07.12.2018, bărbatul a exercitat acte specifice profesiei de chirurg plastician-estetician asupra a nouăsprezece paciente, în cadrul unor clinici de pe raza municipiului Bucureşti”, iar în perioada martie 2018 – 07.12.2018, ”a indus în eroare nouă persoane vătămate cu privire la calitatea sa de medic specialist în chirurgie plastică-estetică şi de medic cu drept de practică pe teritoriul României, folosind un numele fals şi a efectuat asupra acestora acte specifice calităţii de chirurg plastician-estetician, obţinând astfel un folos patrimonial injust constând în sumele de bani achitate de paciente pentru actele medicale exercitate asupra acestora, în valoare de aproximativ 13.880 de lei şi 10.150 de Euro”.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here