Ultima dorință a Cristinei Țopescu. Ce îşi dorea vedeta să facă înainte de moarte?

Sursa foto: realitatea.net

Moartea Cristinei Ţopescu a impresionat şi îndoliat toată ţara. La o săptămână de la tragica veste încă mai apar întrebări şi informaţii şocante legate de viaţa regretatei jurnaliste. Care a fost cea mai mare dorinţă a Cristinei, pe care nu a reuşit să o îndeplinească? Este o dovadă reală de dragoste necondiţionată pentru animale!

Cristina Topescu îşi dorea cu ardoare să se mute din casa în care locuia şi în care i-a fost gasit trupul neînsufleţit. Vedeta voia să locuiască într-un centru pentru persoane cu dizabilităţi şi animale, pentru a fi cât mai aproape de ceea ce iubea cu adevărat, potrivit Cancan.ro.

Din păcate, evenimentul tragic a curmat orice posibilitate prin care jurnalista să îşi îndeplinească dorinţa, aceasta plecând mult prea repede dintre noi. În memoria Cristinei, va fi înfiinţat un centru pentru persoanele cu dizabilităţi, dar şi pentru animale.

”Asociația noastră își dorește să construiască acest centru destinat persoanelor cu dizabilități, este un centru nou, un proiect inedit pentru România. Vrem să învățăm oamenii să capete deprinderi de viață independentă și să trăiască printre noi, oameni care au niște nevoi speciale. Este un proiect care pune alături omul și câinele, de aici și rezonanța mea specială cu Cristina – știm cu toții cât iubea câinii, mai ales câinii în nevoie, exact așa cum sunt oamenii în nevoie pe care noi, ca asociație, încercăm să-i ajutăm. Cristina a venit cu tot sufletul din primul moment în care i-am prezentat proiectul. Ne făcusem planuri, am vorbit ore în șir cu ea la telefon, ne-am văzut, am petrecut o zi întreagă vorbind despre acest proiect. Cristina își dorea foarte mult un loc precum centrul nostru și m-a întrebat timid dacă ar putea locui în acest centru pentru că visul ei era nu doar să ajute câinii ci să trăiască pur și simplu alături de ei, să se bucure și să-și găsească liniștea și să-și împlinească bucuria pe care și-o dorea în suflet alături de bucuria acestor suflete absolut minunate” a povestit Isabela Udroiu, preşedinta asociaţiei MagiDream la Canal 33, potrivit Cancan.ro.

Jurnalista Cristina Ţopescu s-a stins din viaţă la vârsta de 59 de ani. Aceasta a fost găsită decedată în casă, după ce o vecină a anunţat autorităţile, motivând că nu o mai văzuse de trei săptămâni.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here