Are 13 ani şi a rămas însărcinată cu un bărbat de 27 de ani! Tânărul jură că o ia de nevastă

Sursa foto: antena3.ro

Un bărbat în vârstă de 27 de ani din judeţul Botoşani a fost trimis în judecată după ce a lăsat gravidă o minoră în vârstă de 13 ani. Bărbatul are doar patru clase și a promis în fața instanței faptul că o va lua de soție pe fată imediat ”după ce mai creşte”.

Bărbatul locuiește acum într-un sat din judeţul Botoşani şi este prima oară când este condamnat. Cu doar patru clase, tânărul lucrează cu ziua în agricultură şi a început o relaţie în secret, în urmă cu doi ani, cu o minoră de 13 ani.

Cei doi au întreţinut în mod repetat relaţii intime, chiar dacă minora nu avea nici măcar buletin în momentul în care a rămas gravidă. Fetiţa a intrat în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi au anunţat Poliţia care l-a reţinut pe bărbat.

Tânărul a fost trimis în judecată pentru act sexual cu un minor în formă continuată, procesul aflându-e pe rol. Acesta a fost de acord să presteze ore de muncă în folosul comunităţii. Mai mult decât atât, bărbatul a promis în faţa judecătorilor faptul că o va lua de nevastă pe copilă imediat “după ce mai creşte”.

Procurorii au solicitat daune de 5000 de lei, iar părinţii fetei nu au avut niciun fel de pretenţii.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here