Cristina Topescu a vrut sa infieze o fetita. Marturia unei prietene apropiate

Despre Cristina Topescu s-a spus ca ar fi fost o persoana singura, insa marturiile recente vin sa contrazica zvonurile. Andreea Berecleanu a povestit despre faptul ca vedeta de televiziune si-ar fi dorit sa infieze o fetita.

Andreea Berecleanu a facut o scurta descriere a Cristinei Topescu si a dezvaluit ca vedeta a avut grija de o fetita pe care a vrut sa o si infieze la un moment dat.

„Este foarte important ca oamenii să știe că era un om de o discreție fantastică, de un bun simț copleșitor, modest, dar în același timp extrem de complex. Un om cu care nu te plictiseai, cu care puteai să vorbești trei zile și trei nopți neîntrerupt, sensibil, cu o latură de copil, dar în același timp puternic și independent. Chiar și independența financiară pe care a avut-o pe termen lung dovedește latura ei puternică. Era un amestec de hipersensibilitate, forță, spirit justițiar și compasiune pentru ființele neajutorate. Indiferent că erau animale, copii sau bătrâni’, a declarat Andreea Berecleanu pentru Elle.ro.

„Au fost mulți bătrâni de care a avut grijă ani întregi. Dar și de un copil. O numise Eva Maria și era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul și își dorea să o înfieze. Însă, a fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții ei’.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here