Cum să îți faci rapid și eficient bagajul atunci când mergi într-o vacanță. Sfaturi utile pentru toți cei pasionați de călătorii

Sursa foto: piqsels.com

Fie că este vorba despre un city break sau despre o călătorie mai îndelungată, pregătirea bagajului este o activitate destul de stresantă. Cu siguranță și ție ți se întâmplă să nu șții niciodată dacă ai luat cu ține tot ce îți trebuie și că probabil ai uitat de ceva. Mai jos poți vedea câteva sfaturi prin care îți poți gestiona mai bine bagajul de vacanță. Te vor ajuta să te asiguri că te-ai gândit la tot ce ai putea dori să împachetezi – acele articole care trebuie să ai nevoie pentru a te bucură de lucrurile esențiale pentru vacanță și cele care îți fac călătoria să funcționeze mai bine.

PASUL 1: Alege o geantă potrivită

Înainte de a începe să decizi ce anume să împachetați, este important să găseșți o geantă potrivită pentru perioada călătoriei și care să fie în același timp și ușor de transportat. În alegerea genții ia în considererare și dacă este o vacanță internațională, dacă locul de cazare  este departe de aeroport iar în cazul zborului cu avionul trebuie să te gândeșți dacă ai nevoie de bagaj de cala. Oriunde intenționezi să mergi, alege bagaje care sunt versatile, ușoare și suficient de mari pentru a deține toate elementele esențiale ale călătoriei.

PASUL 2: Organizează produsele pe care le iei cu ține

Dacă intenționezi, de exemplu, să faci o mulțime de activități diferite în vacanță, vei avea mai multe echipamente pe care trebuie să le iei cu ține. Menținerea hainelor cât mai organizat  în geantă de călătorie poate fi o provocare. O soluție ar fi să foloseșți organizatori de ambalare, mai ales când trebuie să economiseșți spațiu și nu pot să îți iei o geantă mare cu ține. Totodată pe internet sunt foarte multe tutoriale care te învață cum poți să îți împachetezi toate hainele și obiectele pe care le iei cu ține, astfel încât geantă să se poate închide și să pui cât mai multe produse în ea.

PASUL 3: Pregătește-ți o geantă mai mică

Următorul lucru pe care vi dori să îl faci după ce ți-ai organizat întregul bagaj cu tot ce ai nevoie este să îți pregăteșți geantă de mâna, cea pe care o vei purta cu ține tot drumul, inclusiv atunci când este vorba despre un zbor cu avionul. pregățiți geantă cu obiecte personale cu orice veți dori cu dvs. în zbor. Dimensiunile genții nu trebuie să fie nici foarte reduse, dar nici foarte mari. Este necesar să te simți confortabil cu ea, să ai loc să o ții lângă ține și să îți poți pune toate produsele de care ai nevoie precum:

  • încărcător pentru telefon
  • cășți pentru telefon
  • portofel
  • o sticlă cu apă
  • șervețele umede și uscate
  • pastile

PASUL 4: Nu uită de documente

Portofelul cu bani și cu documente este foarte important. După ce ți-ai făcut bagajul și geantă de mâna, nu uită să verifici să ai biletele de avion cu ține, buletinul și orice alt document îți este necesar pentru călătorie. Nu lăsat acest pas pe ultimul moment, pentru că te poți grăbi și să uiți ceva important.

PASUL 5: Securitatea obiectelor de valoare

Pentru că nu se știe niciodată când apar situații neprevăzute de pierdere a obiectelor personale sau chiar furtul lor, cel mai simplu mod de a-ți păstra bunurile în siguranță este să le păstrezi ascunse și cât mai aproape de ține, la vedere. O modalitate destul de la îndemână de a face acest lucru este să îți ții obiectele de valoare sub hainele, în buzunarele din față.

PASUL 6: Pegateste-ți casă înainte să pleci

Dacă mergi într-o călătorie pentru mai mult timp, este esențial să te asiguri că îți lași casă în ordine înainte de a pleca la drum. Verifică toate instalațiile din casă și nu lasă în priză televizorul sau orice alte obiect care poate să cauzeze situații neplăcute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here