Gheorghe Dincă a vrut SĂ-ȘI PUNĂ CAPĂT ZILELOR!

Sursa foto: romaniatv.net

Gheorghe Dincă simte că a ajuns la capătul puterilor și a luat cutremurătoarea decizie de a se sinucide. De asemenea, bărbatul care susține că le-a răpit și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a recurs la acest gest de patru ori.

Gheorghe Dincă pare să fi cedat psihic și a încercat să se sinucidă de patru ori, conform unor informații povestite la Marius Tucă Show.

Dorin Dumitran a povestit totul despre tentativele de sinucidere ale lui Gheorghe Dincă, dar și cine a fost cel care l-a salvat pe criminalul din Caracal.

„Cele mai sincere momente ale sale au fost acelea în care s-a simţit doborât psihic de el. Acel moment survine în noiembrie, când colegii mei – care au gestionat excepţional situaţia, de la Arestul central m-au anunţat că a intrat în refuz de hrană. El mai avusese anterior ideea suicidară. Am detensionat, l-am ventilat, să nu ne facă probleme, să nu ne facă eveniment. Pentru că a fost o armată de oameni, toţi colegii mei, la transport, îl luau pe semnătură. Răspunzi de el. Aici nu se discută”, a declarat Dorin Dumitran la Marius Tucă Show.

Atunci când Gheorghe Dincă dorea să-și încheie socotelile cu viața, erau anunțați specialiștii pentru ca un astfel de eveniment să fie evitat.

„Au fost patru momente (când a vrut să se sinucidă, n.r.),. Am mai discutat cu el despre aceasta. Spunea că îşi bagă capul între gratia patului şi îşi va face de petrecanie. I-am replicat: Iubeşti prea mult viaţa. În activitatea mea de negociere, pe bloc şi pe stâlpi, ştiu cum arată… sunt priviri pe care nu le poţi uita de la cei sinceri care doresc să se sinucidă. Şi nu era autentic. (…) Aici nu contează ce cred eu, pentru că niciodată nu ştii dacă o va face”, a mai spus Dumitran.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here