Medic amenițat cu moartea după ce înregistrarea video în care subliniază că vaccinul nu cauzează autism a devenit virală

Sursa foto: digi24.ro

Un medic pediatru din statul american Ohio a primit numeroase amenințări cu moartea, după ce a publicat un material educațional despre vaccinuri pe aplicația Tik Tok. Înregistrarea în care medicul subliniază că vaccinul nu cauzează autism a devenit viral în mai puțin de 24 de ore, având peste 1.5 milioane de vizualizări.

Nicole Baldwin, în vârstă de 42 de ani, a folosit aplicația Tik Tok pentru a transmite informații educative despre vaccin și beneficiile sale, demontând, de asemenea, și cele mai populare mituri legate de acest tratament medicamentos. Medicul informează că vaccinarea previne boli precum pojarul, hepatita, gripa, HPV sau meningita. “Vaccinul NU cauzează autism”, concluzionează femeia.

Înregistrarea a devenit virală în doar 24 de ore, însă cu efecte neașteptate pentru Nicole. Medicul a mărturisit că primește numeroase amenințări cu moartea din partea adepților trendului Anti-Vaxxer, iar conturile sale de pe rețelele sociale sunt constant atacate de hackeri. Ba mai mult, chiar și personalul său de la cabinet este hărțuit.

„Vaccinurile distrug vieți. Într-o zi vei răspunde în fața lui Dumnezeu și vei plăti pentru ignoranța ta”, i-a transmis un utilizator, pe Twitter. O altă persoană i-a scris: „Educă-te, femeie”. Medicul le-a răspuns criticilor că are o experiență de peste 20 de ani în domeniu. Alți utilizatori de internet i-au transmis că vaccinul este o otravă, acuzând-o că este plătită pentru a promova aceste tratamente.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here