Modul SĂLBATIC în care Gheorghe Dincă şi-a maltratat soţia. NIMENI NU MERITĂ AŞA CEVA! De ce a fugit femeia din casa groazei?

Monstrul din Caracal nu le-a abuzat doar pe cele două tinere în 2019. Soţia bărbatului a trecut prin adevărate clipe de coşmar în primăvara lui 2019, cât timp a stat în Casa Groazei. 

Femeia, stabilită în Italia, a venit în România anul trecut, în vizită. Ea a stat în locuinţa lui Dincă din 26 aprilie până în 26 mai 2019, după cum relatează Click.ro.

Bărbatul îi cerea în mod constant soţiei sale bani, iar în primăvara anului trecut, un adevărat scandal s-a declanşat în curtea lui Dincă din acest motiv. Monstrul din Caracal aflase că soţia sa are un card în euro pe care îl ţinea ascuns, potrivit sursei citate anterior. Reacţiile violente ale lui Dincă au alungat-o atunci într-un mod sălbatic pe Elena Dincă, care şi-a sunat disperată fiul să vină să o ia din stradă. ”El a încuiat uşa şi şi-a lăsat soţia în grădina casei (…) A lovit-o şi a aruncat cu pietre spre ea (…) Soţia sa a sărit peste un gard, aflat în acea curte, şi şi-a sunat fiul care a venit s-o ia. Peste circa două săptămâni, au fost recuperate de către fiul cel mare şi bagajele femeii, care rămăseseră în casă. Elena Dincă n-a mai vrut să se vadă cu soţul”, se arată în rechizitoriu după cum relatează sursa citată anterior.

În prezent, Elena Dincă este o femeie divorţată. Ea a reuşit să scape de Monstrul din Caracal în luna decembrie 2019, după ce a depus la notar actele în luna noiembrie. Elena şi Gheorghe Dincă erau căsătoriţi din 1977 şi au împreună patru copii.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here