O femeie și-a INCINERAT soțul în cuptorul de pâine! Informații care confirmă mărturiile lui Gheorghe Dincă!

O femeie și-a ucis soțul și l-a ars în cuptorul de pâine. Criminalistul Tudorel Butoi, într-un interviu acordat lui Marius Tucă, a făcut o paralelă între această crimă, petrecută acum mai mulți ani, în care ucigașul a fost condamnat, deși cadavrul victimei sale fusese ars complet, și cazul de la Caracal.

Tudorel Butoi a povestit despre cazuri în care autorii unor crime au fost condamnați în lipsa cadavrelor. Printre acestea s-a numărat și cazul în care o femeie și-a incinerat propriul soț în cuptorul de pâine.

„Am avut eu spețe mult mai complicate (n.red. decât a lui Gheorghe Dincă). Indivizi de peste 90 kg, care au fost arși în cuptorul de pâine până dimineața, de nu mai rămăsese nimic”, a spus Butoi făcând referire la declarația lui Gheorghe Dincă, conform căreia, după ce a ucis-o pe Alexandra Măceșanu a ars-o într-un butoi din curtea casei sale. Anchetatorii au găsit în cenușa din respectivul butoi câțiva dinți, care conform ADN-ului i-ar fi aparținut fetei, potrivit WOWbiz.ro.

Această crimă s-a petrcut în 1976, Jurnalul Nașional scriind despre ea în 2012. Mănăilă Șipoș fusese dat dispărut la postul de miliție din comuna Ceanu Mare din Cluj. Acesta lipsea de o lună, iar soția lui, Carolina, spunea că bărbatul ei e plecat la muncă în Valea Jiului să câtige bani pentru a termina de construit casa. Oamenii legii au început învestigația din momentul în care femeia a spus că nu știe adresa actuală a soțului ei, întrucât aceștia nu-și scriau. O echipă operativă din Cluj a venit și a cercetat locuința, anexele din curte. Într-una din camere, poliţiştii au observat urma lăsată de un recamier ce stătuse acolo timp îndelungat. Întrebată unde e, Carolina s-a încurcat în răspunsuri: a spus întâi că l-a mutat într-o altă cameră, iar mai apoi că i-a fost furat.

Carolina Şipoş a recunoscut, în cele din urmă, ce s-a întâmplat cu bărbatul ei: „Pe la ora 1:00, m-am sculat, decisă să-l omor. Am intrat în bucătărie, unde el dormea beat, şi am aprins lumina. Am mers în cămară, de unde am luat un topor, şi l-am lovit cu toată puterea în cap. De teamă, am dat de mai multe ori, cu lama şi cu muchia toporului. Dar el nu murea… Îngrozită de zbaterile lui, am luat de pe masă un cuţit şi l-am tăiat la gât.” Femeia a spus că a ascuns apoi cadavrul de teamă „să nu-l vadă copiii făcut ferfeniţă. M-am gândit să-l tai in bucăţi şi să-l ard în cuptorul de pâine din fundul curţii”, a declarat femeia la acea vreme.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here