Scandal de proporții în Chitila. Poliția a fost alertată de un bărbat, după ce mai multe persoane i-au atacat mașina cu topoarele

Scandal de proporții, marți seară, la marginea Capitalei, în Chitila. Un bărbat a chemat Poliția Ilfov, după ce mai multe persoane i-au spart geamurile de la mașină, folosind topoare. 

„La data de 21 ianuarie, în jurul orelor 18:45 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat cu privire la faptul că, pe fondul unor discuții mai vechi, mai multe persoane i-au spart geamurile de la autoturism, folosind topoare. La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii Orașului Chitila pentru efectuarea de cercetări și investigații specifice locului faptei, cât și pentru identificarea persoanelor implicate în eveniment. De asemenea la fața locului s-au deplasat și efective din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov.  În urma activităților desfășurate  de către polițiști au fost identificate persoanele implicate în eveniment, acestea fiind conduse la sediul postului de poliție Chiajna, pentru efectuarea de verificări și cercetări”, arată comunicatul IPJ Ilfov.

Polițiștii Ilfoveni au reținut o persoană pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Ilfoveni în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere, urmărirea penală penală fiind coordonată de procurorul de caz din cadrul unității de parchet competente.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here