Tentativă de VIOL în curtea bisericii. MINOR reținut de polițiști

Sursa foto: romaniatv.net

Un minor în vârstă de 17 ani a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol asupra unei femei de 66 de ani, faptă comisă în curtea unei biserici din sectorul 6 al Capitalei.

‘Marți, poliţişti din cadrul  Secţiei 22 Poliţie au fost sesizaţi de către o femeie, de 66 de ani, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în incinta unei biserici, un tânăr pe care îl cunoaşte din vedere, prin constrângere, a atins-o în zonele intime.

Deplasându-se cu operativitate la faţa locului,  poliţiştii au  depistat şi identificat un minor de 17 ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost imobilizat şi ulterior condus la sediul subunităţii pentru audieri.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, în sarcina tânărului s-a stabilit că la data de 21 ianuarie a.c., în două rânduri, în jurul orei 14.00 şi  ulterior în jurul orei 16.00, în timp ce se afla în curtea unei biserici din sectorul 6, acesta ar  fi agresat victima şi ar fi încercat, prin violenţă, s-o determine să întreţină raporturi sexuale cu el”, transmite Poliția Capitalei

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de tentativă la viol, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

Sursa: b1.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here