Bombă în cazul Caracal! Gheorghe Dincă, scrisoare pentru familia Alexandrei Măceşanu: “Cât de mult vă doriţi să apară vie…”

Sursa foto: romaniatv.net

Alexandru Cumpănaşu aruncă bomba în cazul Caracal şi susţine că Gheorghe Dincă le-a scris părinților Alexandrei Măceșanu. În cadrul unui live pe pagina lui de Facebook vorbeşte despre presupusa scrisoare a criminalului din Caracal către fetei.

Familiei Măceșanu. Nu doresc să vă fac suferința și mai grea, deoarece vă înțeleg cât de mult vă doriți să apară vie Alexandra acasă…”, este începutul scrisorii lui Dincă.

„Deci Dincă, rebutul ăsta social, îi spune Teodorei și tuturor că este de o empatie rară…Zice că nu dorește să ne facă suferința și mai grea”, a fost comentariul lui Cumpănașu.

„Vă scriu aceste rânduri pentru că am văzut în toate interviurile dvs că aveți atât de mult bun simț și vorbiți doar de ce simțiți în legătură cu Alexandra și nu jigniți pe nimeni, mai ales pe mine, deși recunosc că merit din partea dvs tot felul de jigniri pentru fapta mea nesăbuită”, a continuat Dincă.

Reacția lui Cumpănașu a venit imediat: „Bă, du-te d…u de aici, bă, handicapatule. Deci debilul ăsta a învățat să scrie nesăbuit. DIICOT, învață să scrii, e un scris frumos. Înțeleg că DIICOT vrea să îmi trimită un mesaj”.

Eu vă stimez şi vă urez multă, multă sănătate. Tuturor din familia Măceşanu, chiar dacă eu sunt criminalul Alexandrei. Vă scriu aceste rânduri doar din respect pentru Alexandra şi pentru Dumnezeu.

Sunteţi destul de supăraţi, iar eu nu vreau să vă supăr şi mai tare. Dar vă rog să nu mai credeţi tot felul de speculaţii şi păreri, ce zic toţi, aşa zişi specialişti ce le place să dea interviuri la televizor.

Vă rog să spuneţi şi să ieşiţi la televizor de câte ori a fost Alexandru Cumpănaşu la dvs în ultimii zece ani.“, este notat în scrisoarea lui Dincă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here