Cuplurile slătinene care au împlinit 50 de ani de căsnicie, premiate de primarul Emil Moț la Gala Seniorilor/ FOTO

După ce, la începutul săptămânii, Primăria Slatina a dat start manifestărilor prin care s-a marcat 652 de ani de la prima atestare documentară a Slatinei, premiind, în cadrul Galei Campionilor, elevii, profesorii, sportivii și antrenorii din unitățile de învățământ și cluburile sportive slătinene care au obținut performanțe remarcabile în anul anterior și după ce, miercuri, municipalitatea a decernat distincția ”Cetățean de onoare” și ”Diploma de merit” mai multor persoane fizice, juridice, asociații și instituții care au contribuit în 2019 la dezvoltarea vieții economice, sociale și culturale a municipiului Slatina, seria zilelor de sărbătoare a luat sfârșit, vineri seară, cu Gala Seniorilor, în cadrul căreia primarul orașului, Emil Moț, premiate familiile slătinene care au împlinit 50 de ani de căsătorie în anul 2019.

A fost o seară a emoțiilor și a reamintirilor, o seară dedicată celor care au întemeiat familii puternice, bazate pe iubire adevărată și pe respect, lucruri care consolidează cuplurile și le fac să treacă, în timp, peste toate obstacolele vieții.

„Iată-ne ajunși, împreună, la finalul a încă unei ediții a Galei Laureaților. Mă bucură faptul că, în calitate de primar al orașului, încă de acum trei ani am avut ocazia să întâlnesc oamenii valoroși ai Slatinei și să-i premiez pentru rezultatele de excepție care ne-au punctat cu mândrie orașul pe hartă.

Elevi conștiincioși, sportivi dedicați, profesori și antrenori implicați, antreprenori și lideri determinați, cupluri care împreună au sfidat obstacolele timpului, cu toții ne sunteți lecție de viață și fiecare dintre dumneavoastră mă face să fiu mândru că sunt slătinean”, a spus, la manifestarea de vineri, primarul Slatinei, Emil Moț.

Cuplurilor participante primăria le-a pregătit și un concert de zile mari susținut de îndrăgita interpretă de muzică ușoară Anastasia Lazariuc.

Anul acesta, printre instituţiile premiate la Gala Superlativelor s-au numărat Consiliul Judeţean Olt, Prefectura Olt, Spitalul Județean de Urgență Slatina, Inspectoratul Şcolar Județean, Jandarmeria Olt, Inspectoratul de Poliţie Județean și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

De asemenea, au primit  distincția de cetăţean de onoare medicii Renică Diaconescu (șeful Secției Neurologie a Spitalului Slatina), Ela Rusoiu, George Craioveanu, Mădălin Săndulescu şi Andrei Ştefănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here