Accident GRAV în Olt, pe DN 65, cu două autoturisme și un TIR. Trei persoane RĂNITE/ Imagini TERIBILE de la fața locului/ VIDEO

Trei persoane rănite, dintre care una în stare extrem de grav, au fost transportate la spital duminică după-amiază, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 65, pe raza localității Negreni, între două autoturisme și un TIR care s-a răsturnat în afara părții carosabile. 

Potrivit polițiștilor, evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 16.00.

„În jurul orelor 16.00, un accident rutier s-a produs pe DN 65-E 574, pe raza localității Negreni, sensul de mers către Pitești, fiind implicate două autoturisme și un autotren.

O victimă este încarcerată într-un autoturism și autotrenul este răsturnat în afara părții carosabile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

În acest moment traficul nu este blocat, polițiștii fiind la fața locului pentru a stabili modalitatea de producere a evenimentului.

La locul accidentului acționează pompierii Stației Scornicești, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD.

„Din primele informații, în accident sunt implicate un autocamion și două autoturisme, în care se aflau cinci persoane.

Până în acest moment au fost preluate și evaluate trei victime, șoferul încarcerat în stare gravă, inconștient, pasagerul aflat în același autoturism cu victima încarcerată și șoferul celuilalt autoturism, conștienți, cu diverse traumatisme”,  a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here