Marius Iancu, despre liberali: Ei nu guvernează pentru români și pentru România. Au alte interese și, de aceea, trebuie opriți

În orice țară unde se respectă democrația și drepturile omului, copiii și pensionarii sunt protejați de stat. Declarația îi aparține deputatului social-democrat de Olt Marius Iancu, parlamentarul afirmând că „Guvernul PNL încalcă toate aceste principii și își bate joc de aceste categorii”, refuzând să dubleze alocațiile copiilor și să majoreze punctul de pensie, „încălcând, astfel, două legi votate de Parlamentul României pe care vrea să îl dizolve, provocând o criză politică și organizarea de alegeri anticipate”.

Liberalii încearcă, astfel, să păstreze guvernarea, chiar dacă ei nu sunt capabili să guverneze eficient, și să implementeze un program de austeritate care va ține România în loc și îi va săraci pe români.

„Acesta este și rolul declarațiilor premierului Orban și ale miniștrilor cabinetului său care susțin că dacă aplică legile în vigoare și majorează pensiile și dublează alocațiile se declanșează o criză economică.

Ceea ce declanșează ei este panică în rândul cetățenilor, retrogradarea ratingului de țară, creșterea dobânzilor pentru românii cu credite și mai puține investiții.

De aceea, acest Guvern iresponsabil trebuie oprit! PSD va depune o moțiune de cenzură.
Dorim un guvern de uniune națională, alcătuit din profesioniști și patrioti care să reprezinte o garanție că promisiunile făcute românilor, creșterea pensiilor și salariilor, dublarea alocațiilor pentru copii și continuarea proiectelor de infrastructură vor fi respectate.
PSD nu dorește preluarea puterii în România, ci respectarea democratiei și drepturilor românilor.

Numai prin votul cetățenilor, un partid primește puterea de a guverna o țară, nu prin jocuri politice de culise, minciuni și declarații alarmiste așa cum fac politicieni ca Turcan, Citu sau Rareș Bogdan.

Ei nu guvernează pentru români și pentru România. Au altă agendă, alte interese și de aceea trebuie opriți!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here