Drogul zombie a ucis un tânăr. Mărturisiri cutremuratoare ale familiei

Sursa foto: romaniatv.net

Drogul zombie a ucis un tânăr din Arad. Richard Farcaş, în vârstă de 25 de ani, a căzut în plasa traficanţilor de stupefiante şi a consumat orice i s-a livrat. În ultima perioadă, a fumat ţigări stropite cu otravă de şoareci, iar asta i-a adus sfârşitul. Familia tânărului trage un semnal de alarmă şi îi sfătuieşte pe tineri să nu se lase pradă drogurilor.

Richard Farcaş a început să se drogheze în adolescenţă, lucru care după ani i-a adus moartea. Familia a decis să-i facă publică povestea pentru a salva alți tineri arădeni care au intrat în anturaje nefaste și care consumă drogul ucigaș: şoricioaica, adică tutunul stropit cu otravă de șoareci.

Familia tânărului știe sigur că în Arad este o întreagă rețea: unii vând, iar alții cumpără și consumă și mor sau se nenorocesc pe viață.

Richard Farcaş a intrat într-o lume în care nu îi mai păsa că face ilegalități, se droga iar atunci se mai bătea, iar într-o zi s-a urcat la volanul unei mașini fără a deține carnet. A făcut un an de pușcărie, însă nu a reușit când a ieșit să se reabiliteze: „A stat un an în pușcărie, timp în care iubita lui a născut fetița lui. Când el a ieșit ea nu l-a mai vrut înpoi, fetița nu era pe numele lui, nici nu îl prea lăsa să o vadă. A reînceput să consume droguri și alcool. A început cu iarbă, apoi a început să fumeze soricioaică. Asta i-a adus și moartea. Richard a murit pe 23 decembrie 2019, iar pe 25 l-am înmormântat. Am fost toți lângă el, așa cum și-a dorit. A fost și fosta iubită și fetița. Din păcate, l-am condus pe ultimul drum”.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here