Drama imensă a marii campioane Cătălina Ponor. A avut nevoie de psiholog pentru a trece peste coșmarul vieții

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică şi de opt ori campioană europeană, a ascuns ani de zile o suferință pe care abia acum și-a făcut curaj să o exprime public.

Cătălina Ponor a suferit enorm după despăţirea de Tommy Ramos, un gimnast din Porto Rico cu care a avut o relaţie acum câţiva ani şi care a părăsit-o chiar când cei doi îşi făceau planuri de nuntă, scrie ProSport.

„Nu am primit încă inelul de logodnă, dar sunt sigură că momentul în care îmi va fi dat va fi unul special. Tommy este maestru în astfel de surprize”, declara Cătălina Ponor, într-un interviu oferit la mijlocul anului 2015.

Cătălina Ponor s-a decis să facă un gest prin care să se rupă definitiv de trecut. În timpul relației cu Tommy Ramos, cei doi și-au dedicat câte un tatuaj. „I love her”, a fost mesajul scris de el, undeva pe pieptul expus, iar „I love him” a fost mesajul întors de româncă. Sportiva a apelat la serviciile unui cabinet medical pentru a îndepărta tatuajul făcut special pentru Tommy Ramos, iar întregul moment a fost postat de sportivă pe contul personal de Instagram.

„Începem procedura de aruncare a trecutului la gunoi”, a scris Cătălina Ponor.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here