Olt: Copil nou-născut, găsit abandonat într-o casă părăsită. Micuțul, lăsat într-o cutie de carton, a fost preluat de ambulanță

Un copil nou-născut a fost găsit, azi, într-o casă părăsită din localitatea olteană Morunglav. Micuțul a fost auzit plângând de un vecin care a anunțat autoritățile. El fusese părăsit într-o cutie de carton. Oamenii legii au identificat-o pe mamă, care este cercetată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu, copilul a fost născut în urmă cu trei zile.

„Astăzi, 31 ianuarie, am fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul că într-o casă abandonată de pe raza comunei Morunglav, județul Olt, a fost găsit un bebeluș abandonat.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș s-au deplasat la fața locului și au constatat că un bebeluș, de 3 zile, a fost abandonat într-o cutie din carton. Bebelușul era în viață, îmbrăcat si învelit cu o pătură. A fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru investigații”, a declarat Alexandra Dicu.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat-o pe mama acestuia, o femeie de 40 de ani, din localitate.

Cercetările continuă sub supravegherea prim procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Balș pentru stabilirea situației de fapt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here