Un milionar portughez a încercat să-şi omoare soţia, o româncă fotomodel

Sursa foto: adevarul.ro

O româncă fotomodel din Portugalia, în vârstă de 27 de ani, își acuză soțul de 57 de ani, un milionar portughez, de tentativă de omor.

Românca a declarat că a fost atacată de soţul ei în dimineaţa zilei de 2 mai 2016, la un hotel din Vigo, după ce a ieşit de sub duş. În acel moment, Pinto ar fi lovit-o în cap cu un obiect dur şi ar fi încercat să o ucidă.

 

„Ştiam că trebuie să scap din mâinile lui, m-am luptat să părăsesc camera respectivă pentru că ştiam că dacă nu voi reuşi, voi muri şi nu voiam să se întâmple asta”, a afirmat Eliza Pinto.

Femeia a adăugat că a fugit goală şi plină de sânge pe holul hotelului, iar ţipetele ei i-au alertat pe angajaţi, care au găsit-o întinsă pe podea, într-o baltă de sânge, patru dintre angajaţi confirmând acest lucru.

Pe de altă parte, a spus în fața instanței că de fapt soţia sa a fost cea care l-a lovit, iar el s-a apărat cu disperare. Pentru asta, el are şi un martor, o angajată a hotelului în care a avut loc incidentul.

Potrivit presei internaționale, citată de adevarul.ro, avocatul bărbatului a încercat să o discrediteze pe româncă şi a descris-o ca pe o femeie frivolă, aceasta fiind acuzată că şi-ar fi înşelat în repetate rânduri soţul cu un fost partener, dar şi cu o femeie, se pare şi aceasta tot româncă.

Astfel, cei doi s-au înfățișat, marți, în faţa magistraţilor Curţii de Apel Pontevedra.

Procesul s-a reluat însă aşa cum a decis Curtea Superioară de Justiţie din Galicia, asta după ce, în urma unui proces anterior, Pinto a fost condamnat, în martie 2019, la 11 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, pentru tentativă de omor.

Atunci, afaceristul a fost găsit vinovat, deşi bărbatul a insistat şi s-a apărat afirmând că, în realitate, el a fost victima şi că soţia sa l-ar fi atacat şi ar fi încercat să-l omoare pentru a încasa o poliţă de 150.000 de euro.

Judecătorii au ţinut cont de declaraţiile martorilor, de raportul medico-legal şi de mărturia anchetatorilor. Pe lângă condamnarea la închisoare, Pinto a primit interdicţia de a se apropia de soţia sa pentru 18 ani şi a fost obligat să-i plătească despăgubiri în valoare de 16.000 de euro.

În prezent, judecătorii nu au luat încă o decizie, iar procesul va continua în Spania chiar dacă nu a fost încă fixată data următoarei înfăţişări.

Eliza Pinto şi soţul ei se află în proces pentru divorţ.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here