Deputatul de Olt Dan Ciocan informează populația cu privire la ședința de marți a Comisiei de agricultură

Deputatul Dan Ciocan informează publicul interesat că, marți, Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, unde el este secretar, va lua în dezbatere patru proiecte de hotărâre. 

Pe ordinea de zi a comisiei se află o propunere legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr.321/2009 privind comercializarea produselor alimentare, dar proiectul de lege privind aprobarea Ordonanței Guvernului nr.10/2019 pentru modificarea Legii nr.52/2015 privind aprobarea plății anuale a cotizațiilor și serviciilor lingvistice pentru organizațiile profesionale/interprofesionale neguvernamentale din sectorul agricol și agroalimentar.

O altă propunere legislativă se referă la abrogarea pct. 2 de la litera A din Anexa nr.1, pentru completarea Anexei nr.2, precum și pentru modificarea pct.5 din Anexa nr.3 din Legea vânătorii și a protecției fondului cinegetic nr.407/2006.

De asemenea, comisia va lua în discuție proiect de lege pentru abrogarea pct. 6 de la litera B din Anexa nr.1, precum și pentru completarea Anexei nr.2 din aceeași lege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here