Ana Morodan a vrut să se sinucidă. Vedeta face declaraţii şocante: „Am cerut să mă internez la nebuni”

Sursa foto: romaniatv.net

Ana Morodan a fost prezentă în emisiunea „Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, şi a vorbit despre un subiect sensibil care a avut loc în viaţa ei, mai exact în 2018. Fosta concurentă de la Asia Express a mărturisi că s-a confruntat cu o boală mintală, iar gândul de sinucidere era tot mai prezent.

„Am un motto (…) eu n-am ajuns până aici doar ca să ajung până aici. Am două variante: ori mă ridic, ori s-a terminat povestea. Și n-am muncit atât doar ca să se termine povestea’, a continuat Morodan.

Ana Morodan a declarat că 2018 a fost un an cumplit pentru ea și că au fost momente în care a crezut că nu va apuca 2019.

„A fost un an în care a trebuit să învăț abecedarul respectului de sine. Am crezut că nu mai apucă 2019 (..) știi cum e? Simți că îți pleacă rațiunea. Am sunat la Spitalul 9 și le-am spus să mă interneze (..) Mi-au spus că nu e cazul, sa merg acasă. Am insistat, am spus că plătesc în plus.

Foarte mulți tineri se confruntă cu asta și e important să le spunem că toți trăim așa ceva, la un moment dat sau altul și că se poate ieși din ea’, a povestit vedeta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here