Gheorghe Dincă şi complicele său, Fane Risipiţeanu, aduși azi, la Tribunalul Olt

Gheorghe Dincă și complicele său, Fane Risipiţeanu, sunt în tensiune maximă, astăzi urmând să se ia o hotărâre decisivă în cazul Caracal. Cei doi ajung, din nou, faţă în faţă cu judecătorii.

Gheorghe Dincă din nou față în față cu judecătorii. Monstrul din caracal va fi adus astăzi la tribunalul Olt, alături de complicele lui, Fane Risipiţeanu. Magistrații vor verifica starea de arest preventiv a celor doi.

Încă o minoră abuzată de Gheorghe Dincă. Monstrul de la Caracal a recunoscut într-o declaraţie dată în faţa anchetatorilor faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 15 ani adusă de Petruţa. Totul s-a lăst cu ameninţări din partea amicului său Ştefan.

Fapta a avut loc în luna aprilie a anului trecut, când fata de 15 ani adusă de Petruţa a întreţinut relaţii sexuale cu cei doi. Ulterior, de acest lucru a aflat şi Ştefan, care atunci când a venit peste Gheorghe Dincă în casă l-a şi bătut şi i-a reproşat faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră şi riscă puşcăria.

Pentru ca fapta lui Gheorghe Dincă să rămâne intre ei, monstrul de la Caracal a trebuit să plătească suma de 5.000 de euro. Toate aceste lucruri au fost consemnate într-o declaraţie dată în faţa procurorilor DIICOT.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here