Un bărbat din Germania și-a ucis copiii sufocându-i cu spumă poliuretanică

Sursa foto: digi24.ro

În Germania a început procesul în care un bărbat de 55 de ani este acuzat că și-a ucis cei doi copii de 5 și 2 ani sufocându-i cu spună poliuretanică.

Leo, 5 ani, și Maja, 2 ani, nu au avut nicio șansă, potrivit rechizitoriului: tatăl lor „i-a ucis cu cruzime din motive inexistente”, a spus procurorul Till von Borries la începutul procesului care a început săptămâna aceasta la Dresda.

Faptele cumplite s-au petrecut în mai 2019. Atunci, Laurent F., un francez de 55 de ani stabilit în Germania, și-a strangulat cei doi copii și apoi le-a introdus în gură spumă poliuretanică pentru a-i împiedica pe salvatori să-i resusciteze. Ulterior și-a atacat soția în vârstă de 27 de ani, dar aceasta a reușit să scape, relatează rtl.de.

Potrivit datelor din anchetă, bărbatul și-a ucis copiii pentru a se răzbuna pe soția sa care îl părăsise de câteva luni.

Francezul, de profesie constructor, avea probleme financiare majore și din acest motiv soția lui s-a decis să îl părăsească. În ianuarie anul trecut, a fost arestat cu un kilogram de metamfetamină pe care încerca să o aducă în Germania din Polonia.

În timpul anchetei, bărbatul a dat vina pe fosta sa soție pentru problemele sale și a vrut să se răzbune. „Spunea că i-a dărâmat stima de sine”, a declarat procurorul Till von Borries.

Anchetatorii spun că bărbatul și-a sugrumat copiii până i-a lăsat inconștienți. „Pentru a se asigura că nimeni nu va reuși să-i reanimeze, le-a introdus în gură spumă poliuretanică cu acțiune rapidă, ca să le blocheze căile respiratorii”, a declarat în proces procurorul Till von Borries.

După ce și-a omorât copiii, bărbatul a încercat să-și ucidă și soția de 27 de ani, Marieta F., lovind-o în cap cu un obiect dur. Femeia a fost, însă, salvată de peruca deasă pe care o purta.

Femeia a reușit să fugă și i-a alertat pe vecini care au sunat la poliție. Echipajele de salvare care au sosit la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru cei doi copii.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here