Accidentul de la Slătioara căruia i-a căzut victimă o fetiță de un an și două luni, provocat de un bărbat din Slatina

Accidentul petrecut duminică dimineață pe DN 65, la Slătioara, și căruia i-a căzut victimă un copil de un an și două luni, a fost provocat de un bărbat din Slatina care a nesocotit regulile de circulație.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu, șoferul vinovat a ignorat indicatorul Oprire de la intersecția DJ 677 cu drumul național, fiind lovit de un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat tot din Slatina.

„Polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări se pare că un bărbat de 64 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 677, la intersecția cu DN 65-E 574 nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire și a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula pe drumul cu prioritate, condus de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Slatina”, a declarat Cristian Grigorescu.

În urma impactului, o fetiță de doar un an an și doua luni, care se afla în mașina șoferului vinovat, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Traficul s-a desfășurat alternativ aproximativ 30 de minute, a mai precizat reprezentantul IPJ Olt.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here