ALERTĂ METEO. România, lovită de Furtuna Sabina! ANM, ÎN ALERTĂ

Sursa foto: romaniatv.net

România se va confrunta cu fenomene meteo extreme în următoarea perioadă, din cauza furtunii Sabina, care afectează deja statele din vestul Europei. 

Potrivit ANM, se vor simți curenți de vânt puternici. Precipitațiile vor începe de luni și un sistem noros va traversa toată țara. Miercuri și joi precipitațiile par să fie mai puține, iar vineri un nou segment noros va cuprinde România.

Furtuna Sabina a adus vânturi foarte puternice în țările Europei de Vest. Sunt deja coduri portocalii și roșii pentru intensificări ale vântului în multe țări europene.

Noi vom fi la extrema sud-estică a acestei furtuni, dar vom avea și noi în următoarele zile din nou intensificări ale vântului.

Capitala se va confrunta la rândul ei cu precipitații și cu intensificări ale vântului

„În București, probabil de luni noapte se va simți o intensificare a vântului, vor apărea și precipitațiile, dar cele mai abundente precipitații vor rămâne totuși în partea de vest a țării. În Capitală sunt de așteptat precipitații mixte, dar mai mult ploaie, pe fondul unei încălziri destul de spectaculoase. În următoarele două zile temperatura va crește, nu numai la București, ci cam peste tot în țară, cu cel puțin 10 grade comparativ cu ce am avut în ultimele zile”, a explicat directorul executiv al ANM, Florinela Georgescu, potrivit digi24.ro.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here