RECHIZITORIU: Dincă a divorţat după ce a descoperit un card cu mii de euro pe numele soţiei. Ce s-a găsit în telefon

Că în familia Dincă se tranzactionau zeci de mii de euro deja nu mai este un secret. Dar membrii familiei își ascundeau tranzacțiile până și unii de alții, asta este o surpriză găsită chiar în recgizitoriul lui Dincă. În față procurorilor, monstrul a recunoscut că a vrut să divorțeze de soție lui după ce i-a descoperit un card cu mii de euro. Bani pe care Dincă i-a scos însă nu a vrut să spună și ce a făcut cu ei.

„În perioada de o lună în care soția inculpatului s-a aflat la domiciliu, relațiile dintre cei doi soți par a fi fost normale, conform susținerilor ambilor, până în ziua în care, descoperind faptul că martora DINCĂ ELENA deține un card în euro despre care nu avea cunoștință, inculpatul a avut un conflict spontan cu soția, în decursul căruia o agresează și o alungă din locuință.

Ulterior, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a menționat că s-a hotărât să divorțeze în momentul în care a văzut că soția ignoră zecile de apeluri pe care acesta i le-a dat, afirmație infirmată însă de listingul apelurilor efectuate de la postul său telefonic pentru acea perioadă”, se precizează în rechizitoriu.

Astfel, pentru a își proteja bunurile și banii, monstrul din Caracal o îndeamnă pe soția lui să bage divorț pentru ca averea strânsă de ei să rămână în familie.

Averea lui Dincă trecută în rechizitoriu:

  • teren intravilan 1.184 mp – 17.760 euro
  • teren intravilan 3.076 mp – 53.800 euro
  • teren intravilan 1.856 mp – 27.840 euro
  • 4 autoturisme – 5.000 euro
  • 40 tone fier – 5.230 euro
  • 1.775 lei, bani găsiți în casă

Potrivit rechizitoriului, Gheorghe Dincă le-ar fi spus membrilor familiei sale următoarele: „Își fac și ei meseria, ce… oamenii vin pentru dezbateri, pentru show și pentru asta… înțelegi? Vorbește calm și vezi-ți de treabă, nu răspunzi că nu sunteți obligați să răspundeți. Nu mai dați declarații că nu aveți nevoie să dați, eu răspund pentru faptele mele.

Pe tine te cheamă Dincă Gheorghe-Daniel, nu ai nicio treabă cu tata și tu și mama și… că sunteți cu mine și că nu m-ați uitat și aia… dom’le e tata și asta e, dar în rest nu tată, nu aveți voi nicio treabă, voi ca să.. întotdeauna voi trebuie să vă depărtați de mine, ai înțeles?

Ce să-i facem, el a făcut-o, el o trage și cu asta basta. Treaba lui, să răspundă! Luați-l pe el la întrebări! Voi nu aveți ce să răspundeți, ce să dați. Las’ că ajung eu cu televiziunea: cu luatul, cu datul, cu banii.. Fă urgent și bagă divorțul””, ar fi spus Dincă familiei sale, potrivit rechizitoriului.

Pe de altă parte, Claudiu Lascoschi, avocatul lui Dină, susține că monstrul din Caracal nu a divorțat încă și nici nu au fost depuse actele de divorț.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here