Ofițerul MAI scos din activitate de Marcel Vela

Sursa foto: digi24.ro

Ministrul Marcel Vela a început o „curățenie” generală în Ministerul Afacerilor Interne și a promis 0 toleranță în cazul în care analiza internă scoate la iveală legături între ofițeri și lumea interlopă. Zis și făcut, în urma investigațiilor, s-a descoperit că Robert Badea, comisar-șef în Brigada de Combatere a Crimei Organizate, era implicat în trafic de droguri și avea contacte cu Clanul Sportivilor.

Ei, bine, potrivit spynews.ro, omul scos din MAI și predat organelor de anchetă penală avea legături chiar și cu tânărul cântăreț Abi Talent. Publicația a postat o fotografie, în care artistul și comisarul-șef apar împreună, cu Robert Badea ce pare să joace rol de bodyguard al lui Abi. Cu legitimația antidrog în buzunar, comisarul șef Badea lucra, nopțile, ca agent de pază în cluburile bucureștene, sub comanda liderilor interlopi Cătălin Chioru și Sergiu Cocalaru.

De altfel, joi, ministrul Marcel Vela anunța că ofițerul a fost scos din activitate şi i-a fost retras accesul la informaţii clasificate, urmând să fie sesizat Parchetul, potrivit Agerpres.

„Un ofiţer de la Combaterea criminalităţii organizate, despre care aveam date şi suspiciuni că s-a apropiat mult prea mult de infractori, şi nu în sensul de a-i prinde, ci de a-i sprijini, a fost pus la dispoziţia unităţii, i-a fost retras accesul la informaţii clasificate şi va fi sesizat Parchetul”, declara demnitarul.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here