Protest, sâmbătă, în fața sediului Poliției Caracal, pentru Alexandra și Luiza. „Nu le lăsați singure”

Un apel la solidaritate a fost lansat pe Facebook de rudele Alexandrei și Luizei, care anunță organizarea unui protest, sâmbătă, de la ora 14.00, în fața sediului Poliției Caracal, pentru cele două fete.

Mama Alexandrei Măceșanu cheamă la solidaritate rude, prieteni și colegi ai fiicei sale și ai Luizei, să le fie alături.

„Dragi prieteni rude ,colegi ,cunostinte haideti va rog sa fiti alaturi de noi pt a face dreptate si a gasi fetele cat mai repede sambata 15 02 2020 in fata politiei din Caracal la ora 14.00. Multumesc va astept in numar cat mai mare. Dragi parinti nu va ganditi ca nu e copilul vostru in cauza dar nu se stie niciodata ce ne rezerva viitorul. Hai alaturi de Alexandra si Luiza nu le lasati singure. Va multumesc”, a scris, pe Facebook, mama Alexandrei.

Un eveniment similar a avut loc, la începutul acestei luni, la București, unde rudele, prietenii şi colegii Alexandrei şi Luizei au venit pentru a protesta. Oamenii şi-au strigat durerea în faţa unor instituţii implicate în ancheta de la Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here