Un bancomat a fost aruncat în aer, la Arad. Hoții au reușit să fure banii

Sursa foto: captură digi24.ro

Polițiștii sunt la fața locului chiar în aceste momente pentru a face cercetări, scrie realitateadearad.net.

Structura de rezistenta a cladirii va fi verificata de experti pentru a vedea daca exista vreun pericol.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „în această noapte, în jurul orei 03:20, I.P.J. Arad a fost sesizat despre faptul că bancomatul unei agenții bancare de pe Calea Timisorii ar fi fost distrus prin explozie, din interiorul acestuia reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote”.

„La fața locului, s-a deplasat de îndată echipa complexă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale si ai Serviciului Criminalistic, constatând că două persoane necunoscute, cu fețele acoperite au pulverizat cu ajutorul unui spray, vopsea pe camerele de supraveghere, la fața locului fiind observat un autoturism de teren de culoare închisă.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Acesta este cel de-al 4lea furt asupra bacomantelor care are loc în ultimul an la Arad. Hoții au fost prinși doar într-un singur caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here