Judecătoria Slatina a dispus începerea procesului în cazul fiului lui Sile Cămătaru, prins la volan fără permis și drogat

Sursa foto: romaniatv.net

Judecătoria Slatina s-a pronunțat, marți, în dosarul în care fiul lui Sile Cătămaru, Albert Balint, a fost trimis în judecată de procurori după ce a fost prins la volanul unui autoturism fără să dețină permis și drogat, dispunând începerea judecății.

Judecătorii slătineni au respins, ca neîntemeiate, cererile și excepțiile formulate de inculpat, au constatat competența instanței în soluționarea cauzei, dispunând începerea judecății.

„Respinge ca neîntemeiate cererile şi excepțiile formulate/invocate de către inculpatul Balint Albert Florian. În baza art. 342 şi art. 346 alin. 2 din Codul de procedură penală, constată competenţa instanţei în soluţionarea cauzei, legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 5235/P/2019 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina privind pe inculpatul Balint Albert Florian, trimis în judecată pentru infracțiunile prev. şi ped. de art. 335 alin. 2 C.p. şi art.337 C.pen., cu aplic. art. 38 alin. 2 C.p. şi art. 41 alin.1 rap. la art.43 alin.5 C.pen., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Balint Albert Florian”, se arată în încheierea pronunțată în camera de consiliu.

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată de inculpat în termen de trei zile de la comunicare.

Albert-Florian Balint a fost arestat preventiv în 28 decembrie 2019, după ce polițiștii din Olt l-au prins conducând o mașină fără a avea permis de conducere și drogat. În 16 ianuarie 2020, el a fost pus în libertate de Tribunalul Olt, care a dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe o durată a 60 de zile.

Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins de polițiștii din Olt, în 27 decembrie 2019, conducând o mașină pe Drumul Naţional 65, în localitatea Găneasa, deși avea suspendat permisul de conducere.

Albert Balint a ieşit pozitiv şi la testul Drug Test făcut de poliţiştii de la rutieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here