O cunoscută vedetă TV a fost găsită moartă în propria locuință! Fostul iubit a ucis-o în bătaie

Sursa foto: b1.ro

O tragedie cumplită a lovit lumea showbizului. Dr. Amie Harwick, o cunoscută terapeută devenită celebră după aparițiile sale TV a murit după ce a fost snopită în bătaie în urma unei altercații cu un bărbat.

Trupul neînsufelțit a fost descoperit de către colega ei de apartament, aflat în Hollywood Hill, California însă tragedia a avut loc  weekend-ul trecut.

Un fost iubit al vedetei ar fi fost arestat sub suspiciunea de crimă, a declarat poliția duminică pentru mai multe agenții de știri.

Amie Harwick s-a născut pe 21 mai 1982, deși nu sunt cunoscute informații exacte despre locul de naștere, despre familie sau frați. A studiat la Universitatea Politehnică din California și a terminat masterul la Universitatea Pepperdine. După finalizarea maestrului, ea și-a continuat studiile cu un doctorat la Institutul pentru Studiul Avansat al Sexualității Umane.

Amie Harwick a lucrat la Terapia sexuală din Los Angeles și anterior la Centrul de Sănătate Mintală Comunitară Pepperdine, California, potrivit profilului Linkedin.

Harwick a apărut ca expert în documentarul „Addict to Sexting”, în 2015.

Sursa foto: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here