Fotografia zilei la audieri: Violeta Alexandru l-a adormit pe liberalul Pavel Popescu

Sursa foto: romaniatv.net

Deputatul PSD Aida Căruceru l-a surprins pe Pavel Popescu (PNL) într-o poziţie surprinzătoare la audierea Violetei Alexandru din comisiile parlamentare reunite: „Hai că te-a adormit”.

Fostul ministru de Interne, senatoarea PSD Carmen Dan, a avut miercuri o ieșire nervoasă la adresa liderului deputaților PNL, Florin Roman, în timpul audierii ministrului propus la Muncă, Violeta Alexandru. La rândul său, liberalul a țipat la Carmen Dan.

Scandalul a început după ce ministrul Muncii a refuzat să răspundă cu DA sau NU la intrebarile repetate ale PSD daca va creste punctul de pensie cu 40% de la 1 septembrie asa cum prevede legea. Violeta Alexandru nu a vrut sa spuna DA sau NU si a spus ca „Voi respecta legea”. Dar PSD-istii i-au atras atentia ca nu e chiar asa pentru ca de exemplu Parlamentul a adoptat legea dublarii alocatiilor si PNL nu a respectat legea ci a dat OUG prin care a amanat intrarea ei in vigoare. In discutie a intervenit Florin Roman, liderul deputatilor PNL, foarte vocal pe tot parcursul sedintei.

In acest context, Carmen Dan a inceput sa vocifereze fara microfon si Florin Roman i-a dat o replica taioasa. „Dle Roman, aveti o problema? Duceti-va si controlati-va!”, i-a strigat Carmen Dan. „Da, am o problema cand va vad pe dvs si pe Sindile”, a zis Roman. „Sa va fi rusine!”, a replicat Carmen Dan. „Dvs sa va fie rusine, sunteti singurul ministru care a dat ordin sa fie batuti romanii”, a continuat Florin Roman. Roman a zis ca Dan i-a arat cu degetul un semn cu degetul la cap, gest care semnifica o acuzatie de boala mintala. „O sa ajungeti langa Dragnea”, i-a mai strigat Roman lui Dan.

„Va rog, un pahar cu apa pentru dl Roman. Sau ceva mai tare”, a zis Adrian Solomon.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here