Româncă ucisă şi aruncată la gunoi, în Spania

Sursa foto: romaniatv.net

O româncă a fost ucisă şi aruncată la gunoi de iubitul olandez, în Spania. Cadavrul femeii a fost găsit într-un tomberon, în timp ce angajaţii de la salubritate goleau containerele. Crimimalul, un olandez de în vârstă de 59 de ani, a fost arestat. În trecut, cei doi s-au despărţit, iar tânăra obţinuse un ordin de restricţie împotriva bărbatului. Recent aceştia şi-au reluat relaţia şi locuiau împreună.

Trupul româncei era înfăşurat într-un cearceaf plin de sânge şi era brăzdat de tăieturi ale unui cuţit, potrivit unor surse citate de publicaţia El Pais. Tânăra era tăiată în zona gâtului şi pe antebrațe, semn că a încercat să se apere de atacul iubitului său.

Angajaţii de la salubritate au alertat imediat autorităţile. Criminalul a fost prins marţi. Arthur K, un cetățean olandez cu care Alina Mocanu avea o relație, şi-a recunoscut faptele. Tânăra obţinuse în luna iulie un ordin de restricţie împotriva acestuia, însă, recent s-au împăcat şi s-au mutat împreună.

Românca a fost ucisă duminică noapte, după ce a fost atacată cu un cuţit de iubitul olandez cu care avea o relaţie de peste doi ani. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că totul s-a întâmplat în urma unui conflict spontan.

Femeia avea 34 de ani şi era mama unui băiat de 14 ani.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here