Slatina are buget aprobat. Liberalii nu au votat proiectul, alegând să lipsească de la ședință

Proiectul de buget al Slatinei pe anul 2020 a fost aprobat miercuri, 19 februarie, într-o ședință extraordinară a Consiliului Local, de la care reprezentații PNL au lipsit, deși în ședințele pe comisii nu au avut nimic de obiectat.

Potrivit primarului Emil Moț, care a prezentat cifrele într-o conferință de presă, pentru acest an municipiul Slatina are la dispoziție un buget în sumă totală de 238. 135.000 lei, din care 177.222.000 lei din venituri proprii și un excedent de 58.815.000 lei.

În proiect mai există o sumă de 60.913.000 lei, compusă din cote defalcate din TVA, subvenții, finanțări cu proiecte internaționale și sume cu destinație specială.

Totalul cheltuielilor cuprinse bugetul pe 2020 este de 296.950.000 lei.

Deși la ședințele pe comisii nu au avut nimic de obiectat, potrivit primarului Moț, reprezentanții

„Vreau să mulțumesc public tuturor consilierilor care au fost prezenți astăzi și au votat acest proiect de buget. Este un buget foarte, foarte important și nu este un buget numai pentru anul 2020, este un buget pentru câțiva ani de aici înainte. 

Cei de la PNL, după ce au fost ieri la comisii și au aprobat în comisii bugetul, astăzi au decis să nu vină la ședința de consiliu local. Nu vreau să comentez sau să zic altceva, îi las pe slătineni să aprecieze această lipsă de respect pentru noi toți”, a declarat primarul Slatinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here