Un șofer cu o alcoolemie de 4 la mie a fugit de polițiști. Când i-au deschis portbagajul, agenții au deschis și un nou dosar

Un bărbat de 35 de ani din județul Galați a fost urmărit și prins de polițiști după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora. Când a fost oprit, agenții au descoperit că aceasta avea o alcoolemie record, avea permisul anulat și 171 de pachete de țigări din Republica Moldova în portbagaj.

Bărbatul se deplasa luni pe DJ 242 când agenții Secţiei 5 Poliţie Rurală Rădeşti i-au făcut semn să oprească, în localitatea Vârlezi. Acesta a accelerat și a fugit de poliție aproximativ 20 de kilometri, fiind blocat pe DJ 251A, în localitatea Drăgușeni.

„Fiind tesat alcoolscopic, acesta a prezentat valoarea de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, valoarea alcoolemiei în sânge, stabilită în urma analizelor ulterioare, fiind de 4,15 la mie. Totodată, s-a constatat că bărbatul are permisul de conducere anulat, fiind condamnat pentru infracțiuni la regimul rutier. În portbagajul autoturismului, poliţiştii au găsit 171 de pachete țigarete de proveniență Republica Moldova, pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor”, precizează cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, citat de publicația Viața liberă.

Bărbatul a fost reținut și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here