Un tânăr de 19 ani a violat şi ucis o antrenoare de fotbal, după ce aceasta îi oferise un loc unde să doarmă

Sursa foto: romaniatv.net

Joseph Trevor, un tânăr englez de 19 ani, a fost condamnat pe viață după ce a violat-o și ucis-o pe Megan Newton (18 ani), o antrenoare de fotbal juvenil din Stoke. El va putea fi eliberat condiționat după 21 de ani și 65 de zile, potrivit BBC.

Trevor a recunoscut în instanță că a violat-o pe Newton, apoi a ștrangulat-o și a înjunghiat-o de opt ori în spate. „A fost un atac brutal și susținut”, a explicat, șocat, judecătorul care a stabilit sentința.

A fost găsit de poliție pe un pod și arestat ulterior, după ce cadavrul tinerei antrenoare a fost descoperit de un vecin.

Megan Newton era cunoscută ca o mare pasionată de sport, care se pregătea să meargă la facultate. Intenționa să își construiască o carieră în fizioterapie sportivă și era antrenoare de fotbal în timpul liber.

Ea făcea voluntariat pentru echipa Norton Wanderers, din orașul Stoke, strângând fonduri pentru echipamente de joc și pentru îmbunătățirea condițiilor de antrenament ale puștilor.

Într-un comunicat trimis presei, familia fetei a afirmat că pierderea ei este „insuportabilă”. „Suntem împietriți și vom rămâne așa mereu. Nu vom scăpa niciodată de asta. Meg a îmbunătățit viața multora și ea nu va fi niciodată uitată. Va fi iubită pentru totdeauna. Frumoasa noastră fată nu a meritat asta. Dar acum merită să se odihnească în pace”, a încheiat familia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here