Fiul deputatului de Olt Gigel Știrbu, CAMPION EUROPEAN la tenis de câmp cu naționala U14/ FOTO

Foto: frt.ro

Fiul cel mic al deputatului de Olt Gigel Știrbu, Călin, a devenit campion european la tenis U14, împreună cu echipa României, după ce, sâmbătă, băieții noștri au învins Polonia.

România este noua campioană a Europei prin performanţa extraordinară a echipei de băieţi U14 ani, care, sâmbătă, a disputat finala cu echipa Poloniei, pe care a învins-o cu 2 – 0.

„Echipa de băieţi U14 formată din Luca PREDA, Călin ŞTIRBU, Gabriel GHEŢU şi căpitanul Ştefan PIŢIAN este noua campioană a Europei la Tennis Europe Winter Cups by Head 2020. Sâmbătă, în ultima zi a competiţiei, formaţia noastră a câştigat întâlnirea contra echipei Poloniei, cu scorul de 2-0. Pe parcursul celor 3 zile, băieţii s-au comportat exemplar, arătând ca o adevărată echipă, unită şi puternică. Primele două întâlniri s-au decis la meciul de dublu. Felicitări celor trei componenţi ai echipei, cât şi căpitanului”, arată Federația Română de Tenis (FRT).

Rezultatele pe parcusul celor 3 zile au fost următoarele:

ROMÂNIA – ELVEŢIA: 2-1

ROMÂNIA – GERMANIA: 2-1

ROMÂNIA – POLONIA: 2-0 (meciul de dublu nu s-a mai disputat)

Foto: frt.ro
Foto: frt.ro
Foto: frt.ro

Susținut necondiționat de familie, care a înțeles din timp că băiatul are talent sportiv, Călin Știrbu a obținut, în afară de acest titlu european, rezultate remarcabile și la individual, atât pe plan național, și pe plan internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here