Deszăpezire pe uscat pe șoselele din Olt. Cum explică drumarii astfel de acțiuni/ FOTO

Ministrul lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei, Ion Ștefan, a postat pe pagina sa de socializare o imagine cu un utilaj de deszăpezire mergând cu lama jos, pe șoseaua uscată, despre care susține că a fost surprins pe o șosea din Olt.

Mai exact, ministrul Lucrărilor Publice afirmă că utilajul cu pricina a fost surprins rulând pe DN 54 A, între orașul Corabia și comuna Ianca.

„Deszăpezire pe uscat pe Drumul Național 54 A între Corabia și Ianca, în județul Olt, sau cum ne mințim singuri că avem de treabă.

Mașina de curățat zăpada de pe carosabil rula azi, 24 februarie a.c., cu lama jos deși drumul este uscat iar pentru județul Olt nu a fost emisă nicio atenționare de ninsoare. Poate autoritățile locale au vreo explicație plauzibilă, că eu unul nu am găsit…”, a scris, pe Facebook, Ion Ștefan.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova au explicat că, de fapt, utilajul acționa pentru îndepărtarea crengile rupte de rafalele puternice, județul Olt aflându-se, luni, sub Cod Portocaliu de vânt.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here