Gospodării în flăcări la Potcoava. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere/ FOTO+VIDEO

Un incendiu izbucnit luni după-amiază la o gospodărie din Potcoava și extins la gospodăria vecină a făcut pagube importante.

Mai precis, nenorocirea s-a petrecut în satul Trufinești din orașul Potcoava.

Pentru stingerea focului au intervenit echipaje de pompieri de la Stația Scornicești și de la Detașamentul Slatina, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă. La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD.

„În momentul sosirii primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la două anexe gospodărești, acoperișul unei locuințe și la materiale de construcții.

Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat mai bine de două ore.

În urma incendiului au ars, la gospodăria de la care a izbucnit incendiul, două anexe gospodărești, cereale, materiale inflamabile, un motocultor și aproximativ 25 de metri liniari de gard din scândură.

La gospodăria la care s-a propagat incendiul au fost afectați aproximativ 15 metri pătrați de acoperiș și circa 70 de metri pătrați de polistiren de pe fațada locuinței”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un coș de fum neizolat față de materialele combustibile, au precizat pompierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here