O femeie a murit din cauza rănilor provocate de un şofer de autobuz. Acesta a fost obligat să frâneze puternic

Sursa foto: romaniatv.net

În timpul unei curse cu autobuzul, o femeie a fost lovită grav la cap după ce şoferul a fost obligat să frâneze brusc din cauza unei autoutilitare albe care i-a tăiat calea. 

Femeia în vârstă a primit primul ajutor de la pasagerii aflaţi cu ea în autobuz, iar ulterior a fost dusă la spital în stare foarte critică.

Autorităţile au declarat că accidentul s-a produs din cauza unei autolitare albe care s-a oprit brusc în faţa autubuzului cu  numărul 89 din St Helens, Merseyside sâmbătă, în jurul orei 13.10. Șoferul a oprit vehiculul brusc, determinând ca pasagerul să fie aruncat în faţă.

Un astfet de accident s-a produs şi în România. Raluca Florea se afla într-un autobuz al societăţii SC Transurb SA din Vaslui, în momentul în care şoferul a frânat brusc pentru a acorda prioritate unui pieton.

Tânăra stătea jos, însă a fost proiectată în scaunul din faţa sa şi s-a lovit de un cadru metalic. Potrivit motivării Judecătoriei Vaslui, femeia a avut nevoie de 14 zile de îngrijiri medicale, precum şi de mai bine de o lună de recuperare.

În urma loviturii puternice din zona feţei, vasluianca a fost nevoită să înlocuiască ochelarii cu lentilele de contact şi a devenit dependentă de picăturile nazale, pentru că altfel nu mai putea respira, a precizat Adrian Harabagiu, avocatul acesteia.

Tânăra nu s-a putut descurca singură, motiv pentru care soţul ei şi-a luat concediu pentru a avea grijă de ea şi de familie.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here