Sindicatele din Educaţie cer suspendarea simulărilor din martie, de teama coronavirusului

Sursa foto: b1.ro

Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar din Iaşi cere suspendarea simulărilor din martie din cauza coronavirusului. Sindicaliștii vor și suspendarea ședințelor cu părinții, a excursiilor, dar și dotarea școlilor cu săpun și hârtie igienică.

„În contextul epidemiologic cu potențial exploziv marcat de posibilitatea apariției la nivelul judeţeului Iaşi a virusului COVID – 19”, sindicaliștii Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar din Iaşi cer suspendarea oricăror manifestări colective (serbări, cercuri metodice, ședințe cu părinții, întâlniri metodice, activități extrașcolare, excursii) în perioada următoare.

Sindicaliştii cer „imperativ” Inspectoratului Şcolar Iaşi suspendarea simulărilor din luna martie 2020 pentru că „sănătatea este mai presus de toate”.

De asemenea, USLIP Iași cere verificarea aprovizionării unităților școlare cu materiale de igienă elementară: săpun, prosoape de unică folosință, dezinfectanți, clor, măști, în contextul în care sindicaliștilor li s-a semnalat faptul că din anumite școli lipsesc lucrurile banale precum săpunul sau hârtia igienică.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here