Marius Oprescu, președintele PSD Olt: Voi propune susținerea echipei domnului Marcel Ciolacu la congres

PSD Olt va avea, mâine, un Biroul Permanent Județean pentru aprobarea mandatului cu care delegații organizației vor merge, sâmbătă, la Congresul Partidului Social Democrat. Președintele organizației, Marius Oprescu, a declarat că va propune susținerea echipei lui Marcel Ciolacu, din care face parte și actualul secretar general interimar al partidului, senatorul de Olt Paul Stănescu.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, la finele lunii trecute, că viitorul congres al social – democraţilor va însemna un restart pentru viitoarea reformă a partidului şi că va fi unul restrâns. Şeful social-democraţilor a precizat că nu este momentul unei bătălii pe funcţii şi că în PSD ar trebui să se candideze pe moţiuni.

Ulterior, în urmă cu două zile, Ciolacu a anunțat că, „în principiu”, va candida pentru șefia partidului.

„Am început să avem o echipă cât mai sudată. Îmi doresc să am o discuţie cu echipa să văd şi ce mai avem de lucru la proiect. În principiu voi candida la Congres”, a spus Marcel Ciolacu.

În acest context, PSD Olt va avea, mâine, un Biroul Permanent Județean pentru aprobarea mandatului cu care delegații organizației vor merge, sâmbătă, la Congres. Președintele organizației, Marius Oprescu, a declarat că va propune susținerea echipei lui Marcel Ciolacu, din care face parte și actualul secretar general interimar al partidului,  senatorul de Olt Paul Stănescu.

„Mâine dimineață la ora 11.00, PSD Olt va avea un Biroul Permanent Județean în care vom aproba una dintre moțiunile care vor fi depuse. Până în momentul de față, Marcel Ciolacu și echipa dânsului, din care face parte și domnul Paul Stănescu, și-au anunțat intenția de a candida cu moțiune, deci cu echipă de oameni. Eu voi propune Biroului Permanent Județean Olt susținerea acestei moțiuni”, a declarat, joi, Marius Oprescu.

Candidatura pe moţiuni înseamnă ca fiecare candidat pentru funcția de președinte să își asume o echipă şi un proiect politic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here