Cadavrul aproape mumificat al unui român, găsit în sistemul de ventilație al unui spital din Roma

Cadavrul aproape mumificat al unui român a fost descoperit, miercuri dimineață, în sistemul de ventilație al spitalului Gemelli, din Roma, relatează Il Messaggero.

Este vorba despre un român fără adăpost, de 45 de ani, care fusese internat cu ciroză în luna august și dat dispărut de 6 luni.

Bărbatul ajuns la spital 10 august, iar după 3 zile le-a cerut medicilor să oprească tratamentul, însă doctorii au reușit să îl convingă să rămână în spital. Însă în noaptea următoare, românul a părăsit salonul și nu a mai fost văzut de atunci, în ciuda eforturilor angajaților spitalului, care l-au căutat în toată clădirea.

Bărbatul nu are rude și nu a fost vizitat de nimeni cât timp a fost internat, astfel că polițiștilor le-a fost imposibil să îi dea de urmă.

Cadavrul a fost găsit, miercuri dimineață, de o echipă de mentenanță care verifica starea sistemului de ventilație.

Acum, anchetatorii urmează să stabilească dacă cum a murit românul și cum a ajuns în sistemul de ventilație. Una dintre ipoteze este că românul a ieșit din secția de medicină internă a spitalului folosind ieşirea de urgenţă şi intrând apoi în compartimentul de conectare pentru conductele de ventilaţie, de unde ar fi căzut circa şase metri şi ar fi murit pe loc.

Polițiștii nu exclud însă nicio variantă, inclusiv ipoteza unei sinucideri.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here