Exprimare ȘOCANTĂ a șefului PNL Olt în BPJ: Știu că n-avem nici o șansă la CJ, dar, asta e, trebuie să punem candidat

O exprimare a președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu, i-a șocat pe colegii săi în ședința de miercuri a Biroului Politic Județean și șterge cu buretele toate declarațiile sale sforăitoare privind viitoarele rezultate victorioase ale Partidului Național Liberal, în Olt.

Înainte să facă propună un candidat pentru Consiliul Județean, Liviu Voiculescu a recunoscut, cu voce tare, că Partidul Național Liberal nu are nici o șansă în bătălia electorală pentru Consiliul Județean Olt, dar că, „asta e, trebuie să punem un candidat”.

„Știu că n-avem nici o șansă la Consiliul Județean, dar, asta e, trebuie să punem candidat”, ar fi spus Voiculescu. Și candidatul perdant va fi fostul șef al Poliției Olt, Ion Voicu, propus, după rușinoasa exprimare, chiar de Liviu Voiculescu, și votat de aproape în unanimitate de membrii BPJ.

Informația ne-a fost confirmată de mai mulți liberali surse prezenți la ședința cu pricina.

„Nu domnul Voicu va pierde, adevăratul perdant va fi partidul”, ne-a spus, revoltat, un liberal din cadrul organizației.

În afară de validarea candidaturii lui Ion Voicu la Consiliul Județean Olt, în aceeași ședință a fost oficializată și schimbarea candidatului PNL la Primăria Slatina, Mario De Mezzo, cu însuși președintele organizației, Liviu Voiculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here